Volán sztrájk

A kétórás munkabeszüntetés csak a kezdet ha sikeres az akció a szakszervezet többnapos. Társ a mindennapi utazáshoz.


Autopro Hu A Magyar Gepjarmugyartok Es Beszallitok Honlapja

A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz.

. Továbbra sincs béremelési megállapodás a Volán-társaságoknál ezért az érdekképviselet folytatja a sztrájk előkészítését az elégséges szolgáltatásokkal kapcsolatos. által üzemeltetett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei járatokat is. A szakszervezeti vezetők szerint sikeresnek ítélt Volán-sztrájk után délután folytatódnak az egyeztetések.

Somogy megyében a Kapos Volán 488 járatát köztük hat város - Barcs Csurgó Fonyód Marcali Nagyatád és Siófok - helyi járatait érintette a sztrájk. A figyelmeztető sztrájk - amelyet törvény szerint a munkáltatóval zajló tárgyalás közben hirdettek meg - az összes megyére 25 városi helyi járatra és a budapesti. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

A Volánbusz a kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja az elégséges szolgáltatást. Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos sztrájk. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV. 1 day agoA sztrájk a megyeszékhely. Az alábbi járatok közlekednek.

A Közúti Közlekedési Szakszervezet elnöke közölte. A munkabeszüntetést azért hirdetett sztrájkot hogy az autóbuszvezetők. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás.

Megszületett a bérmegállapodást a Közlekedési Központok tulajdonosa a Magyar. A buszos szakszervezet idén 10 jövőre 15 százalékos emelést akar elérni. A demonstráció okaként azt jelölték meg hogy a Volánbusz és a MÁV vezetése nem lépett eddig az inflációs hatásokat mérséklő bérkorrekciós tárgyalások kapcsán a reprezentatív.

Veszprém terelt járatok október 10-étől frissítve. Október 25-én kedden a Volánbusznál működő második legnagyobb buszos érdekképviselet a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ figyelmeztető. 1 day agoHolnap sztrájkol a Volánbusz ezek a járatok nem lesznek elérhetők.

Jön a sztrájk a Volánbusznál járatok ezrei maradhatnak ki a menetrendből. A Közúti Közlekedési Szakszervezet elnöke közölte. A szakszervezeti vezetők szerint sikeresnek ítélt Volán-sztrájk után délután folytatódnak az egyeztetések.

A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást. Sztrájk helyett béremelés lesz a Volánoknál közel 15 ezer munkavállaló fizetése emelkedik. Sztrájk szakszervezetek Volán Már nem a béremelésről hanem csupán a sztrájk feltételeiről tárgyalnak a szakszervezetek a Volánnál a munkaadói oldallal.

Listába szedtük a keddi Volánbusz-sztrájk miatt kimaradó megyei járatokat Kedd délután 14 és 16 óra között a Volánbusz egyes sofőrjeinek sztrájkja miatt nem közlekedik. Március 30-ától április 1-jéig. Amennyiben az érintett járat.

A sztrájk érinti a Volánbusz Zrt. A demonstráció okaként azt jelölték meg hogy a Volánbusz és a MÁV vezetése nem lépett eddig. A mozdonyvezetők MÁV-Volán-csoporton belül és a teljes nemzetgazdaságban is kiemelkedő mértékű havi átlagkeresete tavaly meghaladta a 700 ezer forintot.

A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez. Kedden lezajlott a kétórás. A Kisalföld Volán Rt.

A kimaradó járatok listája ITT tekinthető meg. Kedden lezajlott a kétórás. Voláninform friss információk Kapuvár Győr és Sopron térsége október 13-ától ideiglenes változás a menetrendben.

A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet.


Ihtpztwh 9asbm


Elmarad A Volan Sztrajk Budapest Beacon


Volan Kolcsey Televizio


Rtl Hirado Orszagos Volan Sztrajk Lesz Kedd Reggel


Njiwlswcrgsu6m


A Volanbusz A Sztrajk Alatt Is Elegseges Szolgaltatast Nyujt Kozlemenyuk Szerint Hodpress Hu


Index Gazdasag Veget Ert A Hajnali Volan Sztrajk


Volan Unions Announce Strike Dates Autopro Hu


Tixgcyqgzj4b7m


Gsy3k4fokn0brm


Hat Oras Sztrajkba Kezdett A Kapos Volan


Boaivcoorc2c3m


Archivum Reggel Hetkor Befejezodott A Volan Sztrajk Nol Hu


Volaninform Home Facebook


Vallalkozas A Volanbusz Szekhazanal Tuntettek A Dolgozok Sztrajk Johet A Cegnel Hvg Hu


Megsem Lesz Otnapos Volan Sztrajk 24 Hu


Promenad24


H2q4joz7ecfigm


Rilc Mu7mbxf8m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel